Kiropraktik i Nyköping

Vad är egentliga kiropraktik?

Det är en behandling som i första hand behandlar ryggbesvär och det är den som utför behandlingen som kallas för en kiropraktor. När man utför tjänster kiropraktik utför kiropraktorn behandling med sina händer för att återställa den normala funktionen i ryggraden. 

Jag var hos en kiropraktor i Nyköping precis och jag måste verkligen säga att jag är otroligt nöjd med resultatet och hur trevliga och professionella de var och de jag var hos, heter Kiropraktorscenter Pilfalck AB. De är en vitalistisk mottagning vars målsättning är att hjälpa personer att få den bästa möjliga hälsa samt att även må fantastiskt bra. På deras hemskriva de såhär, ” En del av vår styrka ligger I Förståelsen att Hälsan är ett resultat av kroppens medfödda förmåga att självläka och självreglera. Med den bästa kombination av den modernaste teknologin och en naturlig vårdform kan vi skapa mätbara förändringar så att du kan uppnå de resultat du söker”.

Vill du veta mer om deras organisation, hur de arbetar med mera, eller du kanske redan nu har du beslutat för dig att du vill anlita nästa gång du vill ha hjälp av kiropraktor kan du ringa till dem på telefonnummer, 0155 – 920 50.