Elektriker i Stockholm

Godmorgon bloggen och läsare! Hur mår ni?

Jag mår väldigt bra idag.

Idag har jag varit på jobbet och haft möten hela dagen… Så tråkigt men samtidigt så viktigt att erbjuda våra kunder en ypperlig kundservice. Det anse vi är väldigt viktigt på vårt företag. Sedan när jag kom hem från arbetet och mina möten kom vår elektriker hem till oss. Som ni vet har vi haft problem med vår elektricitet i vårt hem. Då vi inte har haft möjlighet att ha på tvättmaskinen och diskmaskinen samtidigt utan då har all vår elektricitet i hemmet stängs av och vi har inte haft kunskapen att fixa det själva, utan vi fick ringa in en elektriker i Stockholm. Vi valde att ringa till Kng el konsult och installation AB som kom till oss dagen efter vi ringde till dem. Vilket känns kändes skönt att de kunde komma till oss så snabbt och de löste även problemet på ett snabbt och smidigt sätt. När väl elen var fixad kom min man hem med barnen som han hade hämtat på dagis. Så lagade hela familjen tacos och kollade på en mysig film innan det var dags för oss alla att lägga oss. Så nu ligger jag i sängen och ska sätta på en bra serie som man kan somna till.