Catering i Norrköping

Godkväll mina läsare. Hur har er vecka varit? Min vecka har varit väldigt bra och intensiv. De första dagarna hände inget speciellt, förutom arbete, det var fullt upp på jobbet men det är ju så det är när man har ett intensivt jobb som jag har. Sedan på fredagen hade vi fest för min man som fyllde 50 år, så då hade jag styrt upp en överraskningsfest till honom. Så jag hade hyrt in catering i Norrköping från Kockar Hemma som alltid har god mat hos sig. Och min man blev verkligen överraskad att det var så många som hade kommit för att fira honom, hela hans släkt från Malmö hade kommit upp utan att han visste om det och mina släktingar från Kiruna kom även de ner, så det blev verkligen en lyckad kväll med så himla god mat. Jag kan verkligen rekommendera er, som läsare detta, att anlita Kockar Hemma om ni ska ha någon föreställning eller fest hemma. För man blir aldrig besviken på deras mat och service, plus att de även har väldigt bra priser på deras mat.